Skip navigation
9

Blog

November, 23, 2017

De jongen met het hightech been

​Ik raak steeds nieuwsgieriger naar de wereld achter de protheses. Hoe werkt die voet? Wat zijn de voordelen? Is dit wel een optie voor mij?  Uiteraard moet de prothese functioneel zijn op jouw niveau, maar hij mag er ook wel een beetje cool uitzien, toch?

November, 13, 2017

Een voet met rotatiecomponent - een must voor Ton

​Ton loopt al jaren op een RHEO KNEE en heeft nu de RHEO KNEE XC, zodat hij ook met zijn vrouw kan fietsen in zijn vrije tijd. Naast deze knie, is een voet met een rotatiecomponent voor Ton ook echt een must, in zijn blog vertelt hij waarom.

October, 31, 2017

Motorrijden, klussen en zelfstandig zijn

​Op 22 november 2006 raakte Bert zijn linkerhand kwijt tijdens het werken. "Hoe het precies gebeurd is en wat er precies gebeurd is, weet ik niet meer. Ik wist wel meteen dat het serieus mis was!"

October, 26, 2017

Een nieuwe knie-voet combinatie - RHEO KNEE XC & Pro-Flex XC Torsion

​Net voor de zomervakantie heeft Luc de nieuwe RHEO KNEE XC in combinatie met de Pro-Flex XC Torsion mogen proberen voor een foto- en videoshoot. Misschien heb je hem al voorbij zien komen op wat foto's of in de (trainings)video's? Hij vertelt hier over zijn ervaringen met deze nieuwe knie en voet.

October, 26, 2017

Vertrouwen in je prothese met de nieuwe RHEO KNEE en RHEO KNEE XC

​Je wil je zeker voelen en vertrouwen hebben in je prothese. Onze nieuwe RHEO KNEEs hebben verschillende functionaliteiten die hierbij helpen. We leggen ze je graag even uit, maar laten ook graag Hans en Luc aan het woord. Zij hebben er al ervaring mee en kunnen je nóg beter uitleggen hoe de nieuwe functionaliteiten en het doen van oefeningen je helpen in je dagelijks leven.

October, 19, 2017

Het belang van oefeningen doen, met en zonder je prothese

​Hans loopt al jaren op een RHEO KNEE. Hij zit als zelfstandig ondernemer nooit stil en in zijn vrije tijd gaat ie sinds kort met een personal trainer aan de slag. Tijd om hem eens te vragen naar zijn mening over het belang van trainen met en zonder zijn prothese.

October, 16, 2017

Als eerste op de Pro-Flex XC Torsion - wat een verschil!

​Mitch is een van de eersten die de nieuwe Pro-Flex XC Torsion heeft geprobeerd. Hij kan als geen ander dus vertellen wat hij er van vindt!

September, 28, 2017

Jouw wensen, jouw leven, jouw prothese

​Voor Richard was het belangrijk dat hij met de prothesevoet en -knie zonder problemen met zijn paard door het weiland kon lopen. Zo heeft iedereen zijn of haar wensen, en het is heel belangrijk die te bespreken.

September, 12, 2017

Een heftig verhaal met een mooi slot

​Soms gebeuren er onverwacht dingen die je leven totaal op zijn kop zetten. Zo ook bij Luc. Een ongeluk veranderde zijn leven voorgoed, maar wie had gedacht dat er zulke mooie dingen uit voort zouden komen!