Skip navigation
9

Een amputatie is een ingrijpende gebeurtenis die uw leven verandert. U staat er niet alleen voor; samen met specialisten gaat u het gehele proces door en wij bieden u graag de ondersteuning en informatie die u nodig heeft in elke stap in het proces; vóór de amputatie, na de amputatie, tijdens de revalidatie, na de revalidatie, bij het aanmeten van een prothese en bij het oppakken van uw dagelijkse bezigheden. En natuurlijk ook wanneer u net die stap verder wil gaan om uw grenzen te verleggen!

Blog

May 15, 2018

Het contact met je instrumentmaker (5 tips)

​De keuze voor een prothese maak je niet lichtzinnig. Je wilt de prothese die je uiteindelijk de meeste mobiliteit bezorgt. Maar wat ís eigenlijk de beste prothese? En hoe bereid je je voor op je bezoek aan je instrumentmaker? Hans van Dongen geeft vijf bruikbare tips.

May 09, 2018

De relatie met mijn instrumentmaker

​Mitch Valize draagt al vanaf zijn eerste levensjaar een prothese. De band die hij met zijn instrumentmaker heeft, zou hij bijna vriendschappelijk willen noemen.

May 07, 2018

Niemand ontneemt me mijn levensvreugde

​Hans van Dongen weet nog precies wat hij op 7 juli 2006 at, welke kleding hij droeg en wat voor weer het was. Op die dag verloor hij na een verkeersongeluk op de motor zijn linkerbeen.