Skip navigation
9

Een amputatie is een ingrijpende gebeurtenis die uw leven verandert. U staat er niet alleen voor; samen met specialisten gaat u het gehele proces door en wij bieden u graag de ondersteuning en informatie die u nodig heeft in elke stap in het proces; vóór de amputatie, na de amputatie, tijdens de revalidatie, na de revalidatie, bij het aanmeten van een prothese en bij het oppakken van uw dagelijkse bezigheden. En natuurlijk ook wanneer u net die stap verder wil gaan om uw grenzen te verleggen!

Blog

October 04, 2018

‘Ik ben hartstikke trots op mijn prothese’

​Lang niet alle prothesegebruikers tonen hun prothese aan de buitenwereld. Richard Kusters wel. Nuchter als hij is, stelt hij dat hij juist trots is op zijn prothese. "En iets waar je trots op bent, laat je toch juist graag zien?"

October 04, 2018

Bucketlist

​Een verre reis, parachutesprong of het Noorderlicht zien – veel mensen hebben een lijst van dingen die ze ooit nog willen zien of doen. Ook Richard Kusters heeft een bucket list. Tientallen dromen heeft hij, en vijf bijzondere deelt hij met ons. 

October 04, 2018

Pijnvrij leven dankzij een amputatie

​In juli 2015 veranderde het leven van Mitch Valize voorgoed. Ten goede, wel te verstaan. Want de amputatie van zijn voet leverde hem meer levensgenot op dan hij ooit had durven hopen.