Skip navigation
9

Een amputatie is een ingrijpende gebeurtenis die uw leven verandert. U staat er niet alleen voor; samen met specialisten gaat u het gehele proces door en wij bieden u graag de ondersteuning en informatie die u nodig heeft in elke stap in het proces; vóór de amputatie, na de amputatie, tijdens de revalidatie, na de revalidatie, bij het aanmeten van een prothese en bij het oppakken van uw dagelijkse bezigheden. En natuurlijk ook wanneer u net die stap verder wil gaan om uw grenzen te verleggen!

Blog

June 24, 2018

Het is de bedoeling dat ik medailles mee naar huis neem

​Eigenlijk is het opmerkelijk: tijdens het handbiken heeft Mitch Valize zijn prothese helemaal niet nodig, maar toch zou hij zónder prothese nooit in aanraking zijn gekomen met de sport die zijn leven is gaan domineren.

June 18, 2018

Sporten is een beloning voor mijn lichaam

​Richard Kusters is bezeten van sport en beweging. Natuurlijk, iemand die een been mist en door het leven gaat met een osseointegratie (een prothese die met een metalen pen in het bot is vastgezet), kan lang niet alle sporten beoefenen. Of wel?

June 12, 2018

"Contact met instrumentmaker is heel relaxed"

​Mitch Valize draagt al vanaf zijn eerste levensjaar een prothese. De band die hij met zijn instrumentmaker heeft, zou hij bijna vriendschappelijk willen noemen.