Skip navigation
9

Een amputatie is een ingrijpende gebeurtenis die uw leven verandert. U staat er niet alleen voor; samen met specialisten gaat u het gehele proces door en wij bieden u graag de ondersteuning en informatie die u nodig heeft in elke stap in het proces; vóór de amputatie, na de amputatie, tijdens de revalidatie, na de revalidatie, bij het aanmeten van een prothese en bij het oppakken van uw dagelijkse bezigheden. En natuurlijk ook wanneer u net die stap verder wil gaan om uw grenzen te verleggen!

Blog

November 23, 2017

De jongen met het hightech been

​Ik raak steeds nieuwsgieriger naar de wereld achter de protheses. Hoe werkt die voet? Wat zijn de voordelen? Is dit wel een optie voor mij?  Uiteraard moet de prothese functioneel zijn op jouw niveau, maar hij mag er ook wel een beetje cool uitzien, toch?

November 13, 2017

Een voet met rotatiecomponent - een must voor Ton

​Ton loopt al jaren op een RHEO KNEE en heeft nu de RHEO KNEE XC, zodat hij ook met zijn vrouw kan fietsen in zijn vrije tijd. Naast deze knie, is een voet met een rotatiecomponent voor Ton ook echt een must, in zijn blog vertelt hij waarom.

October 31, 2017

Motorrijden, klussen en zelfstandig zijn

​Op 22 november 2006 raakte Bert zijn linkerhand kwijt tijdens het werken. "Hoe het precies gebeurd is en wat er precies gebeurd is, weet ik niet meer. Ik wist wel meteen dat het serieus mis was!"