Skip navigation
9

Een amputatie is een ingrijpende gebeurtenis die uw leven verandert. U staat er niet alleen voor; samen met specialisten gaat u het gehele proces door en wij bieden u graag de ondersteuning en informatie die u nodig heeft in elke stap in het proces; vóór de amputatie, na de amputatie, tijdens de revalidatie, na de revalidatie, bij het aanmeten van een prothese en bij het oppakken van uw dagelijkse bezigheden. En natuurlijk ook wanneer u net die stap verder wil gaan om uw grenzen te verleggen!

Blog

August 17, 2018

‘Het leven houdt niet op na een amputatie’

​Niet zelden wordt Mitch Valize gevraagd om met andere jonge 'geamputeerden' te praten. De reden is simpel: Mitch is jong, energiek en kan als geen ander aantonen hoe mooi het leven met een prothese kan zijn.

August 12, 2018

De wereld over met een RHEO KNEE

​Hans van Dongen is een levensgenieter. Hij zag al ontelbare uithoeken van de wereld en er is geen plek waar hij níét naartoe zou willen gaan. Zijn prothese helpt hem om zijn ontembare reislust te voeden.

August 01, 2018

"Kinderen begrijpen me het allerbeste"

​Veel prothesegebruikers verbazen vriend en vijand met waartoe ze in staat zijn. Toch brengt het leven met een prothese iedere dag ook ongemakken met zich mee. Hans van Dongen vertelt.