Skip navigation
9

Informatie voor dynamische gebruikers

Dynamic Solutions, ontworpen voor actieve mensen die moeiteloos en vol vertrouwen verschillende activiteiten willen kunnen doen.

Betrouwbare stabiliteit en krachtige dynamische bewegingen

Niet iedereen vindt alles even belangrijk. Maar vertrouwen hebben in en kunnen genieten van het leven, op welke manier dan ook, staat bij de meesten van ons hoog op de agenda.

Iceross ® Seal-In ®, RHEO KNEE ®, en Pro-Flex ®: ontdek de dynamische combinatie van Össur, die de veiligheid en stabiliteit geeft die van essentieel belang zijn voor de behoeften en omstandigheden van sommige mensen, en die tegelijkertijd de vrijheid geeft om aan vele verschillende activiteiten mee te doen, zowel op het werk als in de vrije tijd.

Dynamische gebruikers met één gedeelde ervaring.

Voor elkaar gemaakt

Met een combinatie van de RHEO KNEE, een Pro-Flex-voet en de nieuwste Seal-In-linertechnologie kunt u uitstekende resultaten bereiken op verschillende ondergronden, trappen en hellingen. Door de beweging in de koker minimaal te houden, wordt een maximale controle verkregen, en de veiligheid en stabiliteit van deze oplossingen geven uw zelfvertrouwen een boost.

Klik op het pictogram in de linkerbovenhoek van de video-afbeelding hieronder om meer te zien.

Voor u gemaakt

Uw orthopedisch instrumentmaker kan u helpen bij het kiezen van de dynamische oplossing die het best aansluit bij uw wensen.

Iceross Seal-In X TF

Volledige productinformatie

RHEO KNEE

Volledige productinformatie

RHEO KNEE XC

Volledige productinformatie | Ontdek meer

Pro-Flex Pivot

Volledige productinformatie | Ontdek meer

Pro-Flex LP

Volledige productinformatie | Ontdek meer

Pro-Flex XC

Volledige productinformatie | Ontdek meer

Pro-Flex LP Torsion

Volledige productinformatie | Ontdek meer

Pro-Flex XC Torsion

Volledige productinformatie | Ontdek meer

Pro-Flex LP Align

Volledige productinformatie | Ontdek meer

Voeg de Unity ®-bevestiging toe aan uw protheseconfiguratie

Het Össur Unity-systeem werkt met Iceross Seal-In-liners waarmee een vacuümbevestiging voor de beenprothese tot stand wordt gebracht. Bij een goede bevestiging is er minder beweging in de koker. Dat betekent meer controle over de prothese en een draagervaring met meer comfort. En wat belangrijk is: met Unity wordt er slechts een minimaal gewicht toegevoegd aan het ledemaat en wordt de beweging van de Pro-Flex-voet op geen enkele manier gehinderd.*

* niet beschikbaar in combinatie met de Pro-Flex LP Align

GOED OM TE WETEN! RHEO KNEE - VOORDELEN

 • U BENT DE BAAS
  Automatische balansherstelfunctie en extra stabiliteit, zelfs bij kleine stappen en stappen naar achteren, plus meer ondersteuning bij het traplopen.

 • SLIMME TECHNOLOGIE
  Robuust van buiten, slim van binnen - onmiddellijke en automatische aanpassing aan de manier waarop u loopt, aan uw snelheid en aan uw omgeving.

 • U BENT AAN ZET
  Stap naar voren en de knie strekt zich snel en natuurlijk uit. U kunt de knie ook stil houden wanneer u over iets heenstapt of de knie zelfs handmatig vergrendelen als u wilt.

 • OEFENEN IN EIGEN TEMPO
  Met de Össur Logic App kunt u uw bewegingen oefenen en trainen wanneer u maar wilt. De app geeft direct feedback over uw vorderingen.

 • STA UW MANNETJE
  Moeiteloos bewegen, zelfs in een grote menigte en in kleine ruimtes. Bovendien is het nu nóg eenvoudiger om recht te gaan staan en veiliger om weer te gaan zitten.

 • HET WEER SPEELT GEEN ROL
  Geschikt voor gebruik in natte en/of vochtige omgevingen*, dus het weer hoeft geen spelbreker te zijn.

 • *Niet onderdompelen in of blootstellen aan water met chloor of zout water.

 • RHEO KNEE - EXTRA VOORDELEN
  Ervaar de naadloze overgang van wandelen naar lichtjes joggen tijdens de revalidatie naar probleemloos joggen in de natuur. Op een fiets wordt zelfs de meest langzame fietsbeweging herkend, waardoor automatisch de fietsmodus van de knie wordt geactiveerd. U kunt nu zelfs de trap oplopen met een vloeiende overstapbeweging. Geldt alleen voor het model RHEO KNEE XC.

Össur Logic App

Verkrijgbaar in de App Store voor RHEO KNEE en
RHEO KNEE XC

Bij de RHEO KNEE hoort een gratis en gebruiksvriendelijke app waarmee u nuttige dingen kunt doen, zoals stappen tellen en de batterij controleren.
MEER WEERGEVEN

Meer informatie