Pro-Flex

SCROLL VOOR MEER INFORMATIE

menu-down

VOETBLADDESIGN

Volledige teenlengte en een nieuw ontwerp dragen bij aan een vloeiendere en natuurlijkere progressie vanaf de hielslag tot de teenafzet in vergelijking met een conventionele voet die energie opslaat en teruggeeft.

EEN STAP IN DE GOEDE RICHTING

Je zet veel stappen gedurende je leven en de potentiele voordelen voor de gezondheid zijn duidelijk: door de belasting te verminderen en de dynamiek te verbeteren kunnen zowel de individuele kosten als de collectieve kosten worden gereduceerd.

82%TOEGENOMEN

ENKELBEWEGING

93%GROTERE

PIEKSTERKTE VAN DE ENKEL

11%VERMINDERDE

BELASTING VAN DE GEZONDE ZIJDE

15%AFNAME

VAN HET KNIEVARUSMOMENT

*Evaluation of a novel prosthetic foot while walking on level ground, ascending and descending a ramp. Daniel W. W. Heitzmann 1, Dipl. Ing. (FH), MerkurAlimusaj 1, Dipl. Ing. (FH) and Sebastian I. Wolf 1, PhD 1 Movement Analysis Lab, Department of Orthopedics, Heidelberg University Hospital, Germany ESMAC, Heidelberg 10th to 12th September 2015
NOTE: Study results only apply to the standard Pro-Flex foot.

EEN INNOVATIEVE VOETOVERTREK

De speciale Pro-Flex® voetovertrek bestaat uit een lichtgewicht constructie en een zool met grip voor de stabiliteit van een blote voet op natte of gladde oppervlakken. De voetovertrek is gemakkelijk schoon te maken en de gebruiker kan diverse soorten schoeisel dragen.

DE PRO-FLEX FAMILIE

Pro-Flex® LP

Pro-Flex®

Pro-Flex® XC

Pro-Flex® is onderdeel van Össur's Dynamic Solutions, ontworpen om steeds actievere mensen te ondersteunen die hun mobiliteit willen verbeteren en hun gewone activiteiten weer willen oppakken..