Skip navigation
9

Werken bij Össur

We improve people’s mobility

Bij Össur werken we in een industrie die levens van mensen elke dag weer verandert. En daar zijn we trots op! We waarderen iedereen die bij ons werkt en zorgen ervoor dat iedereen elke dag met plezier naar zijn of haar werk komt, klaar voor nieuwe successen.

We zijn een team van getalenteerde professionals die gepassioneerd werken aan een Life without Limitations voor iedereen. Gedreven door innovaties streven we naar een leidende postitie in de niet-invasieve orthopedische industrie en het zijn de mensen die bij Össur werken die dit mogelijk maken. De diversiteit aan kwaliteiten van onze medewerkers zorgt ervoor dat we er boven uit kunnen springen.


Zoek naar vacatures


Wij zijn Össur

Onze medewerkers zijn verantwoordelijk voor ons succes; we werken samen om onze gemeenschappelijke doelen te bereiken en vieren de successen maar al te graag.

We doen alles met passie en overtuiging.

  • Je titel of functie betekent niet veel - het gaat om wat en hoe je bijdraagt
  • We bieden niet-traditionele carrière-opties voor slimme self-starters
  • Alle medewerkers krijgen de kans om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Er is een legio aan kansen om (verder) te leren voor iedereen
  • We moedigen plezier en wellness aan
  • We zijn eerlijk, gaan goed om met middelen, geld en tijd en we zijn moedig.
“Ik ben nog nooit zo trots geweest op de industrie waarin ik nu werk. Iedereen deelt dezelfde visie en houdt altijd de missie voor ogen. Het houdt me verbonden waardoor ik altijd zin heb om naar m'n werk te gaan!”
Vivi Zhang
“Na bijna 8 jaar kijk ik er nog steeds elke dag naar uit om naar m'n werk te gaan. Samen met mijn team verbeter ik het leven van anderen. Het verschil maken, dat is onze passie!”
Diana Brandon

Werving

Össur is altijd op zoek naar competente en ambitieuze mensen, die graag werken aan projecten die een hoop van je vragen, in een omgeving die constant aan verandering onderhevig is.

Ons doel is gepassioneerde mensen aan te nemen, die passen bij onze visie en cultuur, en die altijd een Life without Limitations voor ogen houden voor de gebruikers van onze producten.

Onze industrie verwelkomt innovatieve, moedige en vooruitdenkende individuen die het verschil willen maken.

“Ik kom elke dag gemotiveerd naar mijn werk, wetende dat ik een rol speel in het weer mobiel maken van iemand anders. Ik denk niet dat er iets dankbaarders is.”
Leonard Morales

Groei & ontwikkeling

Össur is zich bewust van het belang van continue educatie voor haar werknemers.

Om te groeien, te ontwikkelen en de competitieve positie te behouden in een internationale en altijd aan verandering onderhevige omgeving, is het belangrijk dat werknemers de kans krijgen zich te ontwikkelen en hun kennis en kunde te verbeteren. Össurs innovatieve cultuur moedigt groei en carrière-ontwikkelingen alleen maar aan.


“Een patiënt die ontzettend pijn heeft aan zijn knie helpen met een kniebrace en hem weg zien lopen zonder pijn, dát brengt telkens weer een lach op mijn gezicht”
Randy Cumming

Werk-privé balans

Össur wil graag een omgeving creëren waar medewerkers een zo goed mogelijke balans vinden tussen privé en werk.

Het is ons doel om zo flexibel mogelijk te zijn, zodat alle medewerkers een gezonde werk/privé balans kunnen nastreven. Flexibiliteit en autonomie vinden we essentieel voor een productieve werksfeer.

We promoten een gezonde levensstijl door medewerkers aan te moedigen zowel op als naast hun werk deel te nemen aan verschillende activiteiten en sport.


“De vrijheid die ons gegeven wordt zie je niet vaak in een corporate omgeving en dat zorgt voor een prettige werksfeer! Er wordt goed voor ons gezorgd en we worden aangemoedigd onze verantwoordelijkheden op het werk in balans te houden met een fijn privéleven. Het bedrijf begrijpt perfect hoe dit een positief effect heeft op de werksfeer en -omgeving.”
Jamie Simpson

Diversiteit

Bij Össur krijgt iedereen dezelfde kansen en beslissingen worden genomen op basis van verdiensten.

We willen op elke plek de beste persoon zetten en we streven naar een zo divers mogelijke populatie, waarbij uniek zijn centraal staat en waar iedereen kan bouwen aan zijn of haar carrière.

Klik hier om meer te lezen over onze Corporate Social Responsibility.


“Össur moedigt niet alleen intern, maar ook binnen de O&P industrie diversiteit aan. Drie jaar geleden hebben we het Össur Women's Leadership initiatief opgestart, een educatief doel dat zich richt op leiderschap en gelijkheid binnen de O&P industrie. Door op deze manier betrokken te zijn laat Össur zien dat ze niet alleen over gelijkheid en diversiteit praat, maar dat we er voor staan en dat het een integraal onderdeel is van wie we zijn. Ik ben ontzettend trots om deel uit te maken van dit initiatief van Össur.”
Karen Edwards

Össur Fun

Work hard, play hard!

Naast hard werken vieren we ook graag successen en speciale gelegenheden gedurende het jaar.

Werken bij Össur is ook vooral leuk en verbindt mensen met elkaar!


“Ik vind het geweldig waar Össur voor staat. Van de filosofie van Life without Limitations tot het dagelijkse teamwork met mijn collega's. Het maakt allemaal deel uit van de drijvende kracht achter het succes, naast natuurlijk alle leuke dingen die we samen doen gedurende het jaar!“
Eva Ýr Gunnlaugsdóttir

Our Employees

Onze kernwaarden

Eerlijkheid

Blijf altijd eerlijk

We tonen respect door ons te richten op feiten en realiteit. We komen beloftes na en geven fouten toe. We hechten waarde aan eerlijke communicatie door informatie te delen en elkaars tijd en werkdruk te respecteren.

Spaarzaamheid

Zorg dat elke stap telt

We gebruiken alle bronnen op de juiste manier. We proberen de kosten die we maken tot het minimum te beperken door gebruik te maken van effectieve communicatie, goede voorbereiding en planning en geoptimaliseerde processen.

Moed

Richt altijd hoger

We staan open voor verandering en streven continu naar verbetering. We gaan de uitdaging aan met ongeschreven regels, nemen initiatief en nemen berekenende risico's. En dit alles doen we met verantwoordelijkheid voor onze eigen ideeën, beslissingen en acties.