Skip navigation
9

Werken bij Össur

Össur is een wereldwijd orthopedisch bedrijf dat vastbesloten is om de lat binnen de sector steeds hoger te leggen door middel van een krachtige combinatie van innovatie, superieur productontwerp en uitstekende dienstverlening. Het hoofdkantoor is gevestigd in IJsland. Daarnaast is Össur zeer actief in Noord-Amerika, Europa en Scandinavië, aangevuld door een uitgebreid internationaal servicenetwerk en een vestiging voor Azië en de Pacific die zich in Australië bevindt.

Eén van de belangrijkste bezittingen van een high-tech bedrijf is de kennis van de medewerkers. De activiteiten van Össur bestrijken een breed veld. Daarom is het belangrijk voor het bedrijf om een breed spectrum van getalenteerde medewerkers aan te trekken die hun kennis en kunde richten op het bereiken van de doelstellingen van het bedrijf.

Onze kernwaarden

De bedrijfscultuur van Össur wordt gekenmerkt door initiatief, ambitie, gedrevenheid en samenwerking. Het is belangrijk dat alle medewerkers zich inzetten om de huidige cultuur in stand te houden. Om de werkomgeving die wij willen behouden te bevorderen, hebben we drie kernwaarden bepaald: Courage, Frugality, Honesty.

Expertise

Össur heeft haar activiteiten in de afgelopen jaren uitgebreid, waardoor er meer werknemers met allerlei expertise nodig zijn. Het bedrijf heeft mensen in dienst met uiteenlopende ervaring en verschillende achtergronden, waardoor onze werkomgeving nog interessanter wordt. Ongeveer 60% van de medewerkers van Össur heeft een universitaire of beroepsopleiding of technische training afgerond.

Heeft u interesse in een baan bij Össur? Bezoek dan ons online portaal voor openstaande vacatures.

Vacatures