Skip navigation
9

Uitvinders

Onze klanten weten wat ze willen: meedenkende, comfortabele producten die de mobiliteit en kwaliteit van leven verbeteren. Össur is in staat om bijzonder innovatieve producten met geweldige klinische resultaten te ontwikkelen dankzij een consistente benadering van partnerschappen, aandacht voor de behoeften van klanten en proactieve samenwerkings-verbanden met de beste mensen in het vakgebied.

Inspiratie en innovatie - de mensen achter de producten

De expertise en technische mogelijkheden van onze groeiende onderzoeks- en ontwikkelingsteams stellen ons in staat om met succes vooruitstrevende producten op de markt te brengen die een ingrijpend effect op de orthopedische gemeenschap hebben en blijven hebben.

Onze R&D-specialisten erkennen dat om succesvolle oplossingen te ontwikkelen, een diepgaand begrip van de behoeften van de gebruikers van onze producten nodig is.  Vandaag de dag zetten de ervaren ontwerpers en medische professionals van Össur hun werk voort. Zij verhogen de innovatiestandaard voor de sector en bieden meer toegang tot de producten die mensen nodig hebben. In de toekomst zullen de grote investeringen in onze R&D-mogelijkheden en de actieve zoektocht naar nieuwe kennis en technologieën de stroom nieuwe producten en diensten blijven voortstuwen.