Skip navigation
9

My Winning Moment winnaar bekend!

De winnaar van Össurs #mywinningmoment wedstrijd, waarbij we geamputeerden over de hele wereld uitdaagden hun “winning moment” online met ons te delen, is de Italiaanse Federica Maspero.

 

“Alle inzendingen waren bijzonder, mooi, veelzeggend en krachtig, maar we waren in het bijzonder geïnspireerd door de foto van Federica, “ aldus Jon Sigurdsson, Össurs President & CEO. “Een huwelijksdag is voor velen van ons een van de meest bijzondere momenten uit ons leven, maar Federica maakte haar dag extra speciaal door het te combineren met haar passie voor sport. Deze foto zegt meer dan duizend woorden en is wat ons betreft een perfecte illustratie van het leiden van een leven zonder beperkingen.”

Wegens het succes en de grote respons die we gekregen hebben op onze #mywinningmoment actie hebben we besloten een tweede actie te starten, waar vanaf heden aan deel te nemen is. Nu mogen ook kinderen deelnemen aan deze actie en hun "winning moment" met ons delen. Zie onze winning moment pagina voor meer informatie over de actie én de prijs: een reis voor twee personen naar San Diego!

We zien de inzendingen graag tegemoet op www.mywinningmoment.com