Skip navigation
9

NIEUW: 3 verschillende losse Seal-In Ringen bij onze Seal-In X liners.

Een logische vervolgstap in ons huidige Seal-In portfolio

We konden al een variatie bieden van Seal-In liners voor boven- en onderbeengeamputeerden, maar naast deze variatie bij de Seal-In liners met een vaste seal, hebben we nu ook Seal-In liners met losse ringen verkrijgbaar. Als instrumentmaker kun je hiermee nu nog beter inspelen op de vraag van je patiënten, bijvoorbeeld wanneer een wat actievere gebruiker extra rotatiecontrole nodig heeft (Seal-In X-Grip) of wanneer er bij een gebruiker sprake is van flinke volumeschommelingen gedurende de dag (Seal-In X-Volume). De Seal-In X-Classic kan gebruikt worden voor de wat kleinere volumeschommelingen en normaal dagelijks gebruik.


Wat zijn de belangrijkste voordelen van deze nieuwe ringen:


Aantrekgemak/(her)positioneren

Alle Seal-In X ringen hebben een aantrekhulp, waardoor het gemakkelijk is de ring om of af te doen. Ook kan de ring gedurende de dag verplaatst worden door de gebruiker zelf.

Op deze manier kunnen instrumentmaker en prothesegebruiker samen kijken naar de beste positie en deze aangepast worden wanneer dit nodig is.


1 type ring voor boven- en onderbeenliners

We hebben voor zowel boven- als onderbeengeamputeerden dezelfde losse ringen Grip, Volume en Classic, mét aantrekhulp. Voor u als orthopedisch instrumentmaker is dat zeer gemakkelijk wat betreft voorraadbeheer. U kunt dus van deze ringen een voorraad inslaan en voor alle geamputeerden direct inzetten.


Los verkrijgbaar

De ringen zijn los te bestellen van de liners, en dus ook los in te zetten per prothesegebruiker, waardoor een nog betere personalisatie mogelijk is. Doordat er meer keuze is en de ringen specifieker toegepast kunnen worden, kan een nog idealere kokerpassing worden bereikt. Het type, de maat én positie zijn dus aan te passen aan de gebruiker en kunnen indien nodig (af)gewisseld worden.


Easy glide coating

Door de coating op de buitenzijde van de siliconen ring is er geen spray meer nodig op de ringen wanneer de gebruiker in de koker stapt.