Skip navigation
9

Össur kondigt partnership met Ijslandse nationale voetbalbond

Iceland Football Association President Gudni Bergsson and Össur President & CEO Jon Sigurdsson seal the partnership deal
Gudni Bergsson, President van de Iceland Football Association en Jon Sigurdsson, President & CEO van Össur bezegelen de samenwerking

Als wereldwijde leider op het gebied van orthopedische technologieën, lanceert Össur haar nieuwe Össur Formfit® Pro range. Het volledige assortiment is gemaakt van met precisie vervaardigde 3D-stof om professionele compressie te leveren aan mensen die passie hebben voor hun sport en actief willen blijven.

“Of je nu een hardloper bent, triatlons doet, bezeten bent van CrossFit of een competitieve voetballer bent, alle sporters willen de controle hebben over hun training en gezondheid, en vertrouwen op de ondersteuning die ze nodig hebben wanneer ze een blessure hebben”, aldus Jón Sigurdsson, Össur President & CEO. “We hebben de Össur Formfit Pro lijn specifiek ontwikkeld voor mensen die graag actief zijn, en continu het beste uit zichzelf willen halen.”

De Össur Formfit Pro lijn bevat: Formfit Pro Knee, voor compressie en patella-ondersteuning; Formfit Pro Knee OA, om pijnverlichting te bieden bij een vroeg stadium van osteoartrose; Formfit Pro Wrist en Formfit Pro Ankle, voor compressie voor de pols en enkel; Formfit Pro Elbow, die ondersteuning biedt bij onder andere een tenniselleboog en Formfit Pro Back, die ondersteuning biedt bij rugklachten.

Het assortiment van Össur Formfit Pro is het ultieme in technologie met ademende ondersteuning. De met precisie vervaardigde 3D-stof zorgt voor professionele compressie en geeft waar nodig extra ondersteuning. Het is bewezen dat de vochtafvoerende eigenschappen en het ademend vermogen van Össur Formfit Pro-technologie die de huid koel en comfortabel houden, veel beter zijn dan die van toonaangevende merken.

Össur kondigt partnership met Ijslandse nationale voetbalbond

Om de lancering van het nieuwe Össur Formfit Pro-assortiment te vieren, zijn we partner geworden van de nationale voetbalbond van IJsland. Voor de eerste keer in de geschiedenis neemt IJsland deel aan een WK. Dit eiland, met slechts 350.000 inwoners, is het kleinste land ooit dat zich heeft gekwalificeerd voor deze prestigieuze wedstrijd.

“Onze samenwerking met de IJslandse nationale voetbalbond is voor ons een speciale manier om de goede prestaties van het IJslandse voetbalteam te vieren en tegelijkertijd de Össur Formfit Pro lijn te lanceren”, aldus Jón Sigurdsson. “2018 gaat een groot jaar worden en we kijken er naar uit om IJsland aan te moedigen tijdens het WK voetbal.”