Skip navigation
9

Afscheid van Paul Kruijsen – Managing Director

Een nieuw hoofdstuk

 

"Met plezier kijk ik terug op een fantastische tijd bij Össur, maar helaas heb ik mijn tijd hier afgesloten met een verschrikkelijk drama. Onlangs hebben wij onze goede collega en vriend Roy Janssen verloren in een tragisch auto-ongeval. Het is dan ook met gemengde gevoelens dat ik bij Össur afscheid neem." - Paul Kruijsen

 

Als Managing Director startte Paul Kruijsen op 1 februari 2007 bij Össur. Met een bescheiden opstelling rolde Paul het bedrijf binnen. “Ik kwam binnen wandelen en stond direct voor een groep nieuwe mensen, met de opdracht om de integratie van het net overgenomen bedrijf Somas te leiden. Die dag bestefte ik me dat een nieuw tijdperk nu echt gestart was”, vertelt Paul.

“11 jaar lang stonden de kernactiviteiten van Paul in het teken van het doorvertalen van de strategische pijlers naar lokale initiatieven. In een groot geografisch gebied werkte Paul samen met zijn team aan de doorontwikkeling van de activiteiten in de verschillende landen. “We zorgden ervoor dat we niet allemaal andere dingen gingen doen, maar dat we van elkaar leerden en dat we samen belangrijke initiatieven verder ontwikkelden en implementeerden.

Össur is een innovatief bedrijf met een bijzonder prettige cultuur. Samen met onze klanten zorgen we ervoor dat mensen met een beperking weer beter kunnen functioneren. Dat ze mobieler zijn en weer kunnen doen wat ze willen. Össur heeft zich in de afgelopen jaren sterk ontwikkeld en mede daardoor heb ik me persoonlijk ook verder kunnen ontwikkelen.

Belangrijk in mijn rol was, om ervoor te zorgen dat op de juiste posities de juiste mensen zitten. Door mensen in mijn team bepaalde vrijheden en verantwoordelijkheden te geven, hebben ze zich verder kunnen ontwikkelen. En dat is iets wat ik nu met trots achterlaat; een team vol competente en gepassioneerde medewerkers.

Een wijze les die ik graag meegeef is dat de focus op innovatie moet blijven liggen. Össur moet doorgaan met het ontwikkelen van unieke oplossingen voor haar klanten. Dingen die goed zijn, kunnen altijd nog beter! Als wij in staat zijn om een oplossing te ontwikkelen die beter voor de eindgebruiker is, dan moet dat zijn plek in de markt weten te vinden. En daar moeten we met z’n allen heel volhardend in zijn.

Ik vind het bijzonder dat onze klanten zo gepassioneerd met hun patiënten bezig zijn. Dat is echt een meerwaarde en de kracht van onze klanten. Ik ben daarom ook erg blij dat Össur een steeds sterkere samenwerking met haar klanten heeft kunnen opbouwen.

Met een geruststellend gevoel kan ik afscheid nemen van Össur, want Össur is een groot schip dat op koers ligt en gelukkig in volle vaart doorgaat.”

In februari start Paul met zijn nieuwe uitdaging. Hij gaat aan de slag als Algemeen Directeur bij Kliniek ViaSana in Mill, een toonaangevende ZBC (Zelfstandig Behandel Centrum) gespecialiseerd in orthopedische zorg.

Wij wensen Paul heel veel succes in de toekomst.