Skip navigation
9

Iedereen heeft een ‘winning moment’, wat is het jouwe?

Na het succes van vorig jaar, starten we nu met een nieuwe #MyWinningMoment actie. Draag je een arm- of beenprothese, leg dan een mooi, bijzonder, gaaf, emotioneel of inspirerend moment uit jouw leven vast op een foto of in een filmpje, deel dat met ons en wie weet win jij een 4-daagse reis naar IJsland!

In je dagelijks leven maak je veel mee: met je familie, met vrienden, tijdens het sporten etc. Niet alles is zo vanzelfsprekend wanneer je een prothese draagt, soms is het zelfs heel bijzonder! Heb je je eerste marathon voltooid met je prothese? Ben je voor het eerst in de speeltuin met je (klein)kind? Heb je je sport of hobby weer opgepakt na je amputatie? Loop je voor het eerst in een korte broek buiten? Ben je aan het trainen voor de Paralympics? Wat het ook is, voor jou is het een bijzonder moment, een “winning moment”, en wij willen graag weten wat jouw winning moment is!

Lees er hier meer over en stuur je foto of video met jouw winning moment in via www.mywinningmoment.com. Je maakt kans op een reis naar Ijsland!