Skip navigation
9

Össur Academy

Össur Academy legt zich toe op het verder ontwikkelen van het opleidingsniveau en de kwaliteit van de kennis over protheses en ortheses van professionals, patiënten en hun families.

Opgedragen aan het klinische succes van het O&P-beroep

Een uitgebreide reeks seminars en evenementen biedt O&P-professionals de mogelijkheid om het maximale uit Össur producten te halen en tegelijkertijd waardevolle informatie en ervaring uit te wisselen. Het doel van de Academy is orthotisten en prothesisten in staat te stellen klinische successen te boeken door middel van toegankelijke informatie en de door ons aangeboden diensten.

Seminars

De Össur Academy biedt zowel intern als extern trainingen op maat. Met een uitgebreid aanbod aan seminars biedt de Össur Academy O&P-professionals trainingen aan, om het maximale uit Össurproducten en de gebruikers te halen.

Daarnaast zijn deze seminars een mooie gelegenheid voor onder andere orthopedisch technologen en artsen om waardevolle informatie en ervaringen met elkaar uit te wisselen. Het doel van de Academy is O&P professionals in staat te stellen hun patiënten zo goed mogelijk te helpen het maximale uit henzelf en hun prothese of orthese te halen.

De inhoud van het aanbod staat niet vast. Afhankelijk van het publiek en de kennis en deskundigheid kan het niveau van het seminar worden aangepast. De seminars kunnen, afhankelijk van het onderwerp en de opzet uiteraard, op locatie worden gegeven, maar ook in de Össur Academy zelf. Hier beschikken wij over een ruim opgezette functionele ruimte en uitgebreide vergaderruimtes, waar presentaties kunnen worden gegeven.

Intern bieden onze specialisten van de Össur Academy nieuwe collega’s trainingen aan om bekend te raken met ons portfolio. Afhankelijk van de functie wordt de inhoud aangepast. Ook voor collega’s die al langere tijd bij Össur werken worden regelmatig trainingen verzorgd. Hierbij ligt de nadruk vaak op nieuwe producten of verbeteringen van bestaande producten. Zo zorgen we ervoor dat alle collega’s, ongeacht hun functie of het land waarin ze werken, op de hoogte zijn van de nieuwste technologische innovaties op het gebied van prothesen en orthesen en dat we onze klanten zo goed mogelijk kunnen helpen.