Skip navigation
9

Össur Academy

Össur Academy legt zich toe op het verder ontwikkelen van het opleidingsniveau en de kwaliteit van de kennis over protheses en ortheses van professionals, patiënten en hun families.

Opgedragen aan het klinische succes van het O&P-beroep

Een uitgebreide reeks seminars en evenementen biedt O&P-professionals de mogelijkheid om het maximale uit Össur producten te halen en tegelijkertijd waardevolle informatie en ervaring uit te wisselen. Het doel van de Academy is orthotisten en prothesisten in staat te stellen klinische successen te boeken door middel van toegankelijke informatie en de door ons aangeboden diensten.

Seminars

Alle seminars kunnen bij u op locatie worden gegeven op voorwaarde dat wij over een geschikte ruimte kunnen beschikken (afhankelijk van de inhoud van het seminar) of in het gebouw van de Academy te Eindhoven.

De inhoud van ons aanbod staat niet vast. Afhankelijk van de toehoorders en hun deskundigheid op het betreffende gebied kunnen wij het niveau van het seminar aanpassen aan beginners of gevorderden. Ook gecombineerde programma's zijn mogelijk. Ons aanbod is slechts een indicatie van de mogelijkheden die wij voor u en uw team kunnen organiseren. Ook de duur van de trainingen kan worden aangepast aan de beschikbare tijd.