Skip navigation
9

De mobiliteit van een patiënt verbeteren met een Unloader brace

Unloader One is een doelgerichte, niet-systematische behandeloptie die de mobiliteit van de patiënt verbetert. Patiënten kunnen weer deelnemen aan verschillende activiteiten zonder de beperkingen die de constante pijn aan de knie met zich meebrengt.
Minder pijn aan de knie. Voor een actiever leven

De ondersteuning die de orthese biedt, geeft veel gebruikers de mogelijkheid de activiteiten die ze voorheen vermeden door de pijn en stijfheid veroorzaakt door osteoartrose, weer op te pakken.

Unloader One is een aanvullende, niet-invasieve behandeloptie die de pijn in de knie vermindert en de mobiliteit en functie verbetert.

Verminderd gebruik van pijnmedicatie. Voorkomt ongewenste bijwerkingen.

Wanneer de pijn vermindert, vermindert ook de afhankelijkheid van pijnmedicatie. Hoewel pijnmedicatie zeker kan helpen de pijn te verminderen, heeft het ook negatieve bijwerkingen wanneer het voor langere tijd gebruikt wordt.
Klinisch bewezen behandeloptie

Recent klinisch onderzoek door het Steadman Philippon Research Institute liet zien dat de pijn en het gebruik van pijnmedicatie vermindert en de functie van de knie verbetert wanneer de Unloader One kniebrace wordt gedragen.

  • Significante verbetering van functie en vermindering van pijn
  • Snel effect wat betreft pijnvermindering
  • Significante verbetering van kwaliteit van leven
  • Gerichte pijnvermindering zonder systematische bijwerkingen
  • Aanbevolen door zowel de internationale OARSI als NICE richtlijnen
Grafiek 1<0.05) van vóór het dragen van de orthese tot 6 maanden erna.