Skip navigation
9

Össur Formfit® Pro

Het assortiment van Össur Formfit® Pro biedt het ultieme in technologie met ademende ondersteuning voor mensen met passie voor hun activiteiten. Formfit® van Össur is een uitgebreide collectie van hoogwaardige ondersteunende braces. De Formfit®-producten zijn ontworpen als ondersteuning bij diverse blessures en indicaties en bieden optimaal comfort en gebruiksgemak. De met precisie vervaardigde 3D-stof zorgt voor professionele compressie en biedt waar nodig extra ondersteuning. De Formfit® Pro-technologie van Össur houdt de huid koel en comfortabel en onderscheidt zich van technologieën van vooraanstaande merken door haar vochtafvoerende eigenschappen en ademend vermogen.

Neem contact met ons op voor meer informatie


Andere Formfit®-producten

Soms heeft ons lichaam hulp nodig. Specialisten vertrouwen al decennialang op braces en ondersteunende producten van Formfit®, een complete reeks van kwalitatief hoogwaardige producten vervaardigd door Össur. Össur is een wereldwijde marktleider in innovatieve orthopedische producten die met zijn biomechanische expertise miljoenen mensen heeft geholpen om een leven zonder beperkingen te leiden. Dat is ook precies de reden waarom experts kiezen voor Formfit®.

Formfit® Knee

Formfit® biedt een veelzijdige lijn met knieproducten, van producten voor preoperatieve immobilisatie bij acuut trauma, voor letsel aan of instabiliteit van de gewrichtsbanden tot producten die helpen bij artrose. Onze braces zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en ontworpen om patiënten koel en comfortabel te houden terwijl ze tegelijkertijd steun bieden tijdens het genezingsproces.

Formfit® Foot en Ankle

Formfit®-enkelbraces, walkers en spalken zijn gemaakt van duurzame maar comfortabele materialen en behoren al tientallen jaren tot de standaardhulpmiddelen in medische praktijken. Onze producten voldoen aan uw eisen, ongeacht of ze profylactisch worden gedragen of om van een blessure te herstellen.

Formfit® Wrist and Forearm

De pols- en duimbraces van Formfit® voegen zich naar de anatomie van de patiënt. Vervormbare palmaire en duimbaleinen zorgen voor extra aanpassingsopties. Onze universele maatvoering betekent dat u slechts een minimaal aantal op voorraad hoeft te hebben en kindermaten zijn ook verkrijgbaar.

Formfit® Shoulder

Formfit® Shoulder-braces zijn verkrijgbaar in drie uitvoeringen: alleen schouderband, schouderband met abductie en schouderband met externe rotatie. Zo kunt u de uitvoering met het immobilisatieniveau kiezen dat het beste past bij uw patiënt.