Skip navigation
9

Pour la version en Français : cliquez ici

De winnaar van Össurs #mywinningmoment

De winnaar van Össurs #mywinningmoment wedstrijd, waarbij geamputeerden uitgedaagd werden hun “winning moment” online met ons te delen, is de Italiaanse Federica Maspero.

Uit een selectie van tien foto’s die we op Facebook hebben gepubliceerd is Federica’s foto gekozen door een externe jury van gevestigde namen uit de prothesenwereld. De jury vindt dat de blijdschap en het succes in vele opzichten naar voren komt en dat de foto daadwerkelijk een “winning moment” toont van een vrouw die vele obstakels heeft moeten overwinnen na het verliezen van beide benen en haar vingers door meningitis.

“Alle inzendingen waren bijzonder, mooi, veelzeggend en krachtig, maar we waren in het bijzonder geïnspireerd door de foto van Federica, “ aldus Jon Sigurdsson, Össurs President & CEO. “Een huwelijksdag is voor velen van ons een van de meest bijzondere momenten uit ons leven, maar Federica maakte haar dag extra speciaal door het te combineren met haar passie voor sport. Deze foto zegt meer dan duizend woorden en is wat ons betreft een perfecte illustratie van het leiden van een leven zonder beperkingen.”

Wegens het succes en de grote respons die we gekregen hebben op onze #mywinningmoment actie hebben we besloten een tweede actie te starten, waar vanaf heden aan deel te nemen is. Ook in dit tweede deel nodigen we geamputeerden uit om hun “winning moment” met ons te delen middels het insturen van een foto of video op MyWinningMoment.com. Als toevoeging mogen nu ook kinderen deelnemen aan deze actie! Uiteraard alleen mits de ouders of verzorgers de foto of video insturen en akkoord geven voor deelname.

De prijs voor deze tweede ronde is een 4-daagse (drie nachten) reis voor twee personen naar de San Diego Triathlon Challenge (SDTC), een van de meest populaire en inspirerende triathlons in Amerika.

Voor ons zijn echter alle inzendingen winnaars! Daarom organiseren wij voor alle Nederlandse en Belgische inzendingen in het voorjaar van 2017 een bijzondere sportdag; een de dag in het teken zal staan van “winning moments”.

Ook in dit tweede deel van de actie zal een jury de inzendingen beoordelen op originaliteit, het gebruik van de prothese, compositie van de foto en het verhaal achter de foto of video. Volwassenen en kinderen met een prothese aan de onderste extremiteit én die de mogelijkheid hebben om te reizen naar San Diego in oktober 2016 mogen deelnemen.

Het insturen van foto’s of video’s kan tot 31 augustus 2016. Half september zullen we de winnaar bekend maken. Je kunt je foto of video uploaden op MyWinningMoment.com en wie weet komt jouw inzending ook op een van onze social media kanalen voorbij de komende weken!

We zien jullie “winning moments” graag tegemoet!